↑ Return to Coaching

Wie Ben ik

 

Hallo,life coach

 

Ik ben Mark. Ik ben geboren in het jaar 1974 en ik heb ondertussen 2 kindjes.

Dit zegt echter weinig over wie ik ben als coach.

Ik kan je zeggen dat ik oorspronkelijk opgeleid ben om een technische functie uit te voeren in de communicatie wereld. Gaande weg ontdekte ik echter dat ik daarboven andere kwaliteiten bezit die ik stap voor stap ben gaan uitdiepen.

Dit was de menselijke kant van mijn kennis en kunnen. Ik ontdekte dat ik een leuke gave heb om met mensen te kunnen communiceren en door te dringen in hun manier van denken. In tegenstelling tot vele psychologen die van school uit begonnen zijn in deze richting heb ik pas later ontdekt dat dit eigenlijk mijn sterke vlak is.

Daarom ook dat vanwege deze ontdekking een nieuw pad ben ingeslagen in mijn leven. Ik ben me meer en meer gaan verdiepen in het menselijke denken en handelen. Enerzijds uit interesse en anderzijds omdat ik er goed in ben.

Een vriend stelde mij de volgende vraag.

” Mark jij bent goed in het spreken en het helpen van mensen. Waarom volg je hierin geen opleiding?”

Dat heb ik dan ook gedaan en mijn coaching en deze website zijn daar dan ook een gevolg van.

Instinctiefmatig voel ik de kleine nuances in iemand zijn communicatie en lichaamstaal. Nu, na mijn training, begrijp ik waar deze nuances vandaan komen. Ik zie hun betekenis en de denkwijzen en angsten waarop ze gebaseerd zijn. Dit gecombineerd met de technieken die ik hanteer om mensen vooruit te stuwen zijn mijn sterke “ik” om samen fantastische resultaten te bereiken.

Mijn communicatiewijze, mijn menselijke inzichten, technische ervaring, mijn ervaring in het werken in groep, mijn ervaring als leider en mijn ervaring met werkdruk, timemanagement, projectmanagement en stress hebben tot gevolg dat ik me in zeer diverse situaties kan inleven en zo nog veel sneller kan doordringen naar de uitdagingen waar iemand mee geconfronteerd wordt.

Met Zeer Vriendelijke Groet

Mark Tilburgs

Enkele reacties van de klanten? Klik Hier

Bezoek mijn blog voor interessante tips. Klik Hier